Om ons team in Volendam te versterken
zijn wij op zoek naar een:

Assistent aangiftemedewerker

Wat ga je doen als Assistent aangiftemedewerker

Als medewerker van de aangiftepraktijk ga je aan de slag met verschillende soorten fiscale aangiften, van eenvoudig tot complex. Je hebt zelfstandig contact met cliënten voor zover dit nodig is voor de uitvoering van de werkzaamheden. Ook hiermee verband houdende werkzaamheden, zoals bezwaarschriften, zal je gaan verzorgen. Ervaring is een pré, maar ook als starter ben je welkom. Dan investeren wij in jouw ontwikkeling.

Wat ga je doen?

 • controleren en opstellen van aangiften inkomsten-, vennootschaps-, schenking-, dividendbelasting
 • het opstellen van fiscale jaarrapporten en het voorbereiden van bezwaar en beroepsprocedures
 • het verrichten van ondersteunende algemene fiscale werkzaamheden
 • het ondersteunen van accountancymedewerkers en aangiftemedewerkers bij fiscale vraagstukken
 • het signaleren van adviesbehoeften bij de cliënten
 • communicatie met de Belastingdienst, waaronder ook het opstellen en indienen van bezwaarschriften.

Wat moet je kunnen

Jij bent flexibel en ruimdenkend. Naast een gedreven collega ben/heb jij:

 • Een opleiding op hbo- of wo-niveau op fiscaal gebied;
 • Een teamspeler die goed in teamverband kan werken. Je hebt namelijk intensief contact met jouw fiscale collega’s, maar ook met de accountancymedewerkers;
 • de juiste genen voor ons kantoor: kwaliteit, een professioneel kritische instelling, nauwkeurigheid, degelijkheid, een rechte rug en maatschappelijke betrokkenheid;
 • probleemoplossend en resultaatgericht;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Engels en Nederlands;
 • goed in de omgang en een goed gevoel voor humor.

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende en afwisselende baan waarin je al je persoonlijke- en vaktechnische ervaring kwijt kunt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen, met uitstekende studiefaciliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden naar volwaardig belastingadviseur. Verder vinden wij het leuk als je meedenkt over de verdere inrichting en groei van onze dienstverlening, nu en in de toekomst. NBC kent een fijne, informele werksfeer waar werken en plezier hand in hand gaan in een team van ongeveer 50 gedreven en enthousiaste collega’s die veel met elkaar lachen, maar hun verantwoordelijkheid voor de klant serieus nemen. Natuurlijk is het salaris goed en marktconform, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als assistent aangiftemedewerker krijg je bij NBC/Van Roemburg & Partners B.V. de kans om een goede start te maken, waarvan je je hele carrière voordeel zult ondervinden. Je kunt meteen aan de slag voor onze MKB-klanten, die actief zijn in allerlei branches. Natuurlijk met de juiste begeleiding.

Enthousiast? Reageer direct:

Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan als zelfstandig assistent aangiftemedewerker? Solliciteer dan direct.

Reageer direct!

Dit kun je op een snelle en simpele manier aan ons laten weten! Vul dit reactieformulier in en wij informeren je over de volgende stap.