Wij zoeken een ambitieuze assistent-accountant die cijfermatig goed onderlegd is. Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede adviseur en je hebt interesse in de IT. Dit betekent dat je voortdurend meedenkt met onze klanten en hen pro-actief op weg helpt bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Als assistent-accountant krijg je bij NBC de kans om een goede start te maken, waarvan je je hele carrière voordeel zult ondervinden. Je kunt meteen aan de slag voor onze MKB-klanten, die actief zijn in allerlei branches. Natuurlijk met de juiste begeleiding.

Ben jij zo’n knappe kop die altijd dat stapje extra zet, gaat voor het beste resultaat en ben je niet op je mondje gevallen? Grijp dan nu je kans!

Wat ga je doen / Functieomschrijving

  • Je verwerkt en beoordeelt financiële administraties en stelt jaarrekeningen samen of bereid deze voor;
  • Je voert daarvoor, cijferbeoordelingen en verbandscontroles uit en leg je bevindingen vast in digitale dossiers;
  • Je onderhoudt contacten met klanten;
  • Je monitort periodiek de ontwikkeling van de resultaten en de liquiditeitspositie van klanten;
  • Je signaleert adviesmogelijkheden en bereidt adviezen voor.

Wat moet je kunnen

  • Je hebt een (bijna) afgeronde opleiding op HBO en/of enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • ​Je bent leergierig, wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied en wilt graag doorpakken eventueel in de vorm van een vervolgstudie;
  • ​Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, beschikken over een professioneel kritische instelling en die een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.

Wat krijg je van ons?

Een uitdagende en afwisselende baan waarin je al je persoonlijke en vaktechnische ervaring kwijt kunt. Je krijgt veel verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen, met uitstekende studiefaciliteiten en begeleiding on-the-job.

NBC kent een fijne, informele werksfeer waar werken en plezier hand in hand gaan in een team van ongeveer 60 gedreven en enthousiaste collega’s die veel met elkaar lachen, maar hun verantwoordelijkheid voor de klant serieus nemen.

Natuurlijk is het salaris goed en marktconform, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast? Reageer direct:

Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan als assistent-accountant? Reageer dan direct en mail jouw motivatiebrief en cv naar info@nbcvanroemburg.nl.

Reageer direct!

Dit kun je op een snelle en simpele manier aan ons laten weten! Vul dit reactieformulier in en wij informeren je over de volgende stap.