(Ervaren) Salaris-administrateur m/v
36 uur per week

Ben jij op zoek naar een kantoor waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en een eigen klantenportefeuille op te bouwen? Mis je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen je huidige functie? Beschik je over een sterk analytisch vermogen en cijfermatig inzicht? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij NBC/Van Roemburg & Partners B.V.

Binnen onze salarisafdeling is een vacature ontstaan voor de functie van ervaren salarisadministrateur in Volendam. Werktijden zijn bespreekbaar, echter met een minimum van 36 uur per week.

Wat ga je doen / Functieomschrijving

  • Onze ideale kandidaat heeft een diploma op minimaal MBO niveau, een afgeronde PDL en/of VPS opleiding en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • ​Je bent nauwkeurig, leergierig, een teamplayer, stressbestendig, proactief en beschikt bovendien over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt goede kennis van Excel en bij voorkeur ervaring met Nmbrs en Unit4;
  • ​Je hebt een pro-actieve houding en bent continue op zoek naar verbetering;
  • Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, beschikken over een professioneel kritische instelling en die een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.

Wat moet je kunnen

  • Onze ideale kandidaat heeft een diploma op minimaal MBO niveau, een afgeronde PDL en/of VPS opleiding en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;​
  • Je bent nauwkeurig, leergierig, een teamplayer, stressbestendig, proactief en beschikt bovendien over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt goede kennis van Excel en bij voorkeur ervaring met Nmbrs en Unit4;
  • Je hebt een pro-actieve houding en bent continue op zoek naar verbetering;
  • Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, beschikken over een professioneel kritische instelling en die een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden een leuke en gevarieerde baan aan met interessante en afwisselende cliënten. De functie biedt de mogelijkheid om een eigen klantenportefeuille op te bouwen. Daarnaast is er voldoende aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben wij periodiek (intern) vaktechnisch overleg en bieden wij uitstekende studiefaciliteiten. Je komt te werken in een enthousiast team, waarin gezelligheid en hard werken hand in hand gaan. Natuurlijk is het salaris goed en marktconform, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben jij op zoek naar ruimte, verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen? Solliciteer dan direct!

Enthousiast? Reageer direct:

Hebben we met bovenstaande omschrijving je enthousiasme aangewakkerd en kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan als salarisadministrateur? Reageer dan direct en mail jouw motivatiebrief en cv naar info@nbcvanroemburg.nl.

Reageer direct!

Dit kun je op een snelle en simpele manier aan ons laten weten! Vul dit reactieformulier in en wij informeren je over de volgende stap.
Sluit Menu