NBC van Roemburg & Partners

kantoor Volendam

Wij zijn een sterke financiële partij voor het MKB op het gebied van accountancy en advies. Vanuit onze vestiging in Volendam ondersteunen meer dan 50 deskundige en bevlogen medewerkers u bij uw core business: succesvol ondernemen.

Op dit moment openstaande vacatures

Als medewerker van de aangiftepraktijk ga je aan de slag met verschillende soorten fiscale aangiften, van eenvoudig tot complex. Je hebt zelfstandig contact met cliënten voor zover dit nodig is voor de uitvoering van de werkzaamheden. Ook hiermee verband houdende werkzaamheden, zoals bezwaarschriften, zal je gaan verzorgen. Ervaring is een pré, maar ook als starter ben je welkom. Dan investeren wij in jouw ontwikkeling.

Als ervaren Accountant (RA) met een grote liefde voor het vak, ben jij vast op zoek naar nieuwe kansen om zowel professioneel als persoonlijk door te groeien. Is het niet fantastisch als dit mogelijk is binnen een informele werkomgeving waarin directheid centraal staat? En stel je voor dat je daarnaast ook voor leuke klanten werkt, die jouw expertise waarderen? Kom dan eens langs om een kop koffie (of thee) drinken en de sfeer te proeven.

Ben je een ervaren Assistent Accountant met een passie voor de controlepraktijk? Ben je gedreven om uitdagende financiële raadsels op te lossen en voor nauwkeurigheid en integriteit in financiële rapportages te zorgen? Zoek je naar een professionele werkomgeving waarin je niet alleen de mogelijkheid hebt om jouw eigen inbreng te leveren, maar waar je ook aangemoedigd en gewaardeerd wordt om dit te doen? Kom dan eens met ons praten over de vacature.

Ben je een ervaren Accountant (AA) met leiderschapskwaliteiten? Heb je een scherp analytisch vermogen en ben je gericht op het tevredenstellen van klanten? Vind je het leuk om persoonlijk met verschillende klanten contact te hebben en haal je daar voldoening uit? Heb je relevante werkervaring en voel je je comfortabel in een informele en innovatieve werkomgeving bij een accountantskantoor? Kom dan eens met ons praten over de vacature.

Ben je een zelfstandige Assistent Accountant en houd je ervan om met jaarcijfers te puzzelen? Vind je het een uitdaging om met diverse
MKB-klanten uit verschillende branches te werken? Ben je toe aan de volgende carrièrestap bij een gerenommeerd kantoor dat een geweldige aanvulling op je cv is? Dan komen wij graag met jou in contact.

Ben je bevlogen over belastingadvies en gedij je in een omgeving vol uitdagingen en diversiteit? Heb je sterke analytische vaardigheden en blijf je altijd op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de fiscale wereld? Vind je het daarnaast een uitdaging om bij complexe adviesopdrachten een sparringpartner voor jouw collega’s te zijn? Laten we dan eens kennis maken.