NBC van Roemburg & Partners

kantoor Volendam

Wij zijn een sterke financiële partij voor het MKB op het gebied van accountancy en advies. Vanuit onze vestiging in Volendam ondersteunen meer dan 50 deskundige en bevlogen medewerkers u bij uw core business: succesvol ondernemen.

Op dit moment openstaande vacatures

Fulltime (40 uur)

Secretarieel medewerker m/v

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste secretarieel medewerker die de Nederlandse taal goed beheerst en goed overweg kan met kantoorapparatuur en –automatisering. Bij ons krijg je de kans om deze kwaliteiten te laten zien en jezelf verder te ontwikkelen, natuurlijk met de juiste begeleiding. Ben jij de persoon met goede communicatieve vaardigheden en heb je zin in een uitdaging? Grijp dan nu je kans!

Lees meer
Fulltime (40 uur)

Assistent boekhouding M/V

Wij zoeken een ambitieuze assistent-boekhouder die cijfermatig goed onderlegd is. Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede adviseur en je hebt interesse in de IT. Dit betekent dat je voortdurend meedenkt met onze klanten en hen pro-actief op weg helpt bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Lees meer
Fulltime (40 uur)

Ervaren Assistent accountant voor de controlepraktijk m/v

Voor deze vacature zoeken wij talent dat wil werken in een professionele omgeving met ruimte voor eigen inbreng en grote vrijheid binnen gemaakte afspraken. Als ervaren Assistent-accountant verricht je samenstelwerkzaamheden van uitvoerende en adviserende aard. Daarnaast ondersteun je de Accountant bij zijn/haar werkzaamheden.

Lees meer
Fulltime (40 uur)

Assistent accountant m/v

Wij zoeken een ambitieuze assistent-accountant die cijfermatig goed onderlegd is. Je hebt de ambitie om je te ontwikkelen tot een goede adviseur en je hebt interesse in de IT. Dit betekent dat je voortdurend meedenkt met onze klanten en hen pro-actief op weg helpt bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering.

Lees meer
Fulltime (40 uur)

(Accountant) Controleleider m/v

Heb jij een passie voor je vak? Heb je meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk, bij voorkeur bij een wat groter kantoor. Heb je het gevoel dat je doorgroeimogelijkheden worden beperkt en zoek je een kantoor met leuke klanten, een informele sfeer en een directe benadering, kom dan eens met ons praten.

Lees meer
36 uur per week

(Ervaren) Salaris-administrateur m/v

Ben jij op zoek naar een kantoor waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken en een eigen klantenportefeuille op te bouwen? Mis je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen je huidige functie?

Lees meer
Sluit Menu